Blog
petak, studeni 2, 2007
Nogomet:
Rijeka nije pobijedila Osijek. O tome kako se igralo i kako će se igrati moraju odgovoriti Zlatko Dalić i igrači. Navijači svih boja nisu zadovoljni. Ipak smo još uvijek drugi, a to nije loše pet kola prije kraja prvog dijela prvenstva.
 
Uvod:
Prije početka utakmice odala se počast svim palim navijačima od četničke ruke. Hrabri Riječani stajali su na obrambenim linijama dok su drugi punili svoje džepove. Povijesno, ni prvi ni zadnji put. Uz zvukove Thompsonove pjesme dalo se iščitati političko opredjeljenje uprave kluba. Mjesto i vrijeme potpuno krivo odabrano. 'Umjetniku' koji može pjevati jedino u matičnoj državi jer u ostatku svijeta ima zabranu kulturnog izričaja, na Kantridi je dobrodošao...
 
Razrada:
Osim uvoda priča ima i razradu u obliku fotografiranja člana predsjedništva kojem u posjet dolaze prijatelji iz Splita i to bivši, a možda i budući čelnici Hajduka. Poslužitelji gradonačelniku ne daju piće jer zamislite on navija za Rijeku. Ima ih još u upravi i na funkcijama u klubu kojima  Rijeka nije u srcu.
 
Zaključak:
Da li ima ijedan klub na svijetu gdje članovi otvoreno navijaju za suparničke klubove? Da li se ijedan klub na svijetu (sportski) politički opredjeljuje prije izbora? Ovakvu Rijeku nije moguće pročitati ili je potrebna neka nakaradna inteligencija da se sve to shvati.
rijekadanas @ 00:12 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare